Intuitief beedhouwen

Creativiteit is de kunst van het creëren.
Je bent constant je leven aan het creëren, al je gedachten, woorden en daden, zijn creaties die je leven vormgeven. Vaak is het verstand hierin leidend. Ik nodig je uit om in deze tweedaagse workshop beeldhouwen je intuïtie te volgen en op reis te gaan met de steen. Deze oudste bewoners van de aarde zijn meesters in ‘zijn’, en als je je overgeeft aan wat is, kom je weer terug naar wie je bent, vrij en heel.

Datum: 25 en 26 september 2021
Locatie: de kleine stroom, Heeze
Bijdrage: 175 euro, incl steen en uitgebreide veganistische lunch.

We werken met een zachte speksteen waarin je makkelijk kunt vormen. Je hoeft geen ervaring te hebben met beeldhouwen. Beide dagen beginnen met een korte meditatie en verder gaan we in het moment, daar waar het gebeurd!

Je intuïtie volgen is voor de meeste van ons niet iets wat we van huis uit hebben meegekregen. We hebben geleerd ons verstand te gebruiken, te presteren en vooral normaal te doen. Het verstand is een prachtig gereedschap om je te redden in de wereld, maar het is niet wie je bent!

De tijd is gekomen om ons over te geven aan onze natuurlijke staat van zijn, namelijk in harmonie met al dat is, hier en nu. In de natuur zijn is een manier om weer in contact te komen met je intuïtie, daar vind je de stilte en rust die je spiegelt wie je bent. Maar het vergt veel oefening om ook tijdens bijvoorbeeld je werk en contact met anderen in verbinding te blijven met jeZelf. Ik heb ondervonden dat stenen een machtige eigenschap hebben die je op je reis door het leven kan helpen. Stenen staan in direct contact met moeder aarde. Dat is waar onze ziel ook naar verlangt, die innige verbondenheid met de aarde. Dus kom en verbind je met een steen, ga op reis naar binnen en hervind je ware potentieel.